Сијезен (округ)

округ во Азербејџан

Сијезен (азерски: Siyəzən) — административен округ во Азербејџан. Главен град е градот Сијезен.

Местоположба во Азербејџан.
Местоположба во Азербејџан.

Поврзано

уреди