Ристо Николов

Ристо Николов (роден на 5 октомври 1990 во Струмица) — македонски одбојкар, кој настапува за екипата на ОК Струмица и Македонија. За најдобар спортист на Струмица бил избран во 2019 година[1].

Ристо Николов
Ристо Николов - одбојкар.jpg
Роден 5 октомври 1990
Струмица, СФРЈ денешна Република Македонија
Занимање одбојкар

НаводиУреди