Hello and welcome to the Macedonian Wikipedia! Boyan 15:42, 7 Мај 2006 (UTC)

Вашата сметка ќе биде преименуванаУреди

04:44, 18 март 2015 (CET)

Направено е преименувањеУреди

22:49, 21 април 2015 (CEST)