Разговор за предлошка:Navbox

Додај тема
На страницава нема разговори.

Овој шаблон треба да се нагоди согласно последните измени на en.wiki, бидејќи многу од функционалностите на en.wiki на mk.wiki не се употребливи.--brest (разговор) 10:07, 11 август 2012 (CEST)

Назад на страницата „Navbox“.