Разговор за предлошка:Брзо бришење

На страницава нема разговори.

Не треба да има посебен шаблон за бришење, а посебен за брзо бришење? --FlavrSavr (разговор) 20:45, 18 март 2009 (UTC)

Назад на страницата „Брзо бришење“.