Разговор за Википедија:СКЗЦ

Последен коментар: пред 10 години од Brest на темата Најактивна училишна викисекција

{{Корисник СКЗЦ}}

Најактивна училишна викисекција уреди

Комисијата за избор на најактивна училишна викисекција додели втора награда за вашата активност во текот на учебната 2012/2013 година. Повеќе информации Википедија:Во вашето училиште#Избор на најактивни.--brest (разговор) 14:57, 23 август 2013 (CEST)Одговори[одговори]

Назад на проектната страница „СКЗЦ“.