Разговор за Википедија:Корисничка страница

Последен коментар: пред 1 година од Razvojnabanka на темата Промена на наслов

Промена на наслов уреди

Благодарам за промената на насловот, но при гуглање сеуште стои стариот наслов: Македонска банка за поддршка на развојот! Дури откако ќе се кликне на стариот наслов се отвора новиот со новото, променетото име. Ве молам, како сосема да се промени старото односно да не постои? Благодарам. Razvojnabanka (разговор) 09:43, 26 септември 2022 (CEST)Одговори

Назад на проектната страница „Корисничка страница“.