Разговор за Википедија:ВикиПроект Вести

Предлог

уреди

И покрај малиот број на учесници во Википроектот Вести, сметам дека може да започнеме со работа. По примерот на Википедија на другите јазици, за почеток најдобро би било да започнеме со неделни вести. Но, доколку се јави интерес може да продолжиме и со уредување на дневни вести Сето тоа ќе се најде на Главната страница по извршениот нејзин редизајн. Во план е изработка на Портал:Вести, во кој како архива ќе бидат класифицирани и запишани, новостите од соодветниот ден. Поздрав.--Kiril Simeonovski 01:17, 2 септември 2008 (UTC)

Jas sum Lankhart Violeta i baram od vas da bidat zastiteni moite prava na kompijuterot i programite i da nema mesanje na dr osobi od strana pozzz.

Назад на проектната страница „ВикиПроект Вести“.