Разговор:СВОТ (анализа)

Додај расправа
На страницава нема разговори.

До Админите!

Ако може да не го менувате насловот од СВОТ анализа во SWOT анализа(на оваа страна ставив пренасочување) бидејќи ова ми е за испит и се консултирав со професор од Филолошки факултет кој ми кажа дека е вака правилно

Благодарам

поздрав

Marina.mickovska (разговор) 16:41, 22 јануари 2011 (CET)
Назад на страницата „СВОТ (анализа)“.