Предлошка:Cycling data TQA

(Пренасочено од Предлошка:Cycling data MTN)
Икона за документација Документација за предлошка

Предлошка:Cycling data TQA е собиралиште на внатрешни податоци кое не треба да се вметнува непосредно. Се користи од предлошката {{ct}}.

Стандардни параметри

Име на параметар Вредност
линк од тимот Тим Кубека Асос Име на главна статија (Тим Кубека Асос)
име на тимот Тим Кубека Асос

Варијации на име

Година Име
2007 МТН
2008 Тим МТН
2009 МТН Сајклинг
2010 МТН Енегаде
2011 МТН Кубека
2012 МТН Кубека
2013 МТН Кубека
2014 МТН Кубека
2015 МТН Кубека
2016 Тим Дименжн Дата
2017 Тим Дименжн Дата
2018 Тим Дименжн Дата
2019 Тим Дименжн Дата
2020 НТТ Про Сајклинг
2021 Тим Кубека Асос