Предлошка:CS1-јазични извори/основа

Ова е следечка категорија за CS1-наводи кои го користат параметарот |language={{{1}}} кој распознава извори на овој јазик. Страниците во оваа категорија треба да се ставаат само преку CS1-предлошки и Модул:Citation/CS1.