Предлошка:Почнувач на поткатегории за слики со непозната лиценца

Сликите во оваа категорија се потенцијални кандидати за брзо бришење, откако оваа категорија стане стара седум дена.

Пред да избришете слика од оваа категорија, прво мора да проверите дали сликата ги задоволува критериумите за бришење со прегледување на страницата на сликата, бидејќи понекогаш се додаваат информации за авторските права без да се отстрани ознаката {{без лиценца}}.