Предлошка:Корисник ВикиПроект Шах

Информација Ве молиме додадете го Вашето име во листата на учесници пред да ја ставите оваа корисничка кутија на Вашата страница.
ВикиПроект Шах Овој корисник е член на ВикиПроектот Шах.