Предлошка:Корисник ВикиПроект Години

Информација Ве молиме додадете го Вашето име во списокот на учесници пред да ја ставите оваа корисничка кутија на Вашата страница.
ВикиПроект Години Овој корисник е член на ВикиПроектот Години.