Предлошка:Корисник ВикиПроект Вести

Информација Ве молиме додадете го Вашето име во листата на учесници пред да ја ставите оваа корисничка кутија на Вашата страница.
ВикиПроект Вести Овој корисник е член на ВикиПроектот Вести.