Википедија:ВикиПроект Вести/Учесници

Ова е листа на википедијанци кои се вклучени во ВикиПроект Вести. Ако сте заинтересирани во приклучување на проектот, ве молиме додадете го вашето име на листата на Членови.

ВикиПроект Вести Овој корисник е член на ВикиПроектот Вести.
Исто така, ако сакате, можете да ја додадете оваа предлошка на вашата корисничка страница, со внесување на
{{Корисник ВикиПроект Вести}}.


Ако сакате да се приклучите или повторно да се активирате, ве молиме додајте го вашето име во Активни членови или преместете го вашето име од Неактивни членови во Активни членови. Додајте го вашето име по АЗБУЧЕН ред на листата со внесување на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}}. Исто така, може и да ја додадете корисничката кутија {{Корисник ВикиПроект Вести}} на вашата корисничка страница, ако веќе не сте го сториле тоа.

Активни членови уреди

Ова е листа по азбучен ред на википедијанци кои активно учествуваат во ВикиПроектот. Слободно додадете го вашето име во листата со кликнување на „уреди“ и додавање на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}} во соодветниот ред. Исто така, можете да го изразите и вашето поле на интерес и вашите активности.


 1. Brainmachine (разговор придонеси)
 2. Виктор Јованоски (разговор придонеси)
 3. Dav (разговор придонеси)
 4. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)
 5. Stefan40-3e3e (разговор придонеси)
 6. Raso mk (разговор придонеси)
 7. Bjankuloski06 (разговор придонеси)
 8. Vasil1234 (разговор придонеси)


Неактивни членови уреди

Администратори-членови уреди

Од членовите што се запишани погоре, овие поединци се исто така администратори на македонската Википедија и може да бидат добро место за контакт ако имате проблеми и прашања. Администраторите кои се и на листата на активни членови (односно активно вклучените администратори) тука се запишани со задебелени букви.

 1. Brainmachine (разговор придонеси)
 2. Виктор Јованоски (разговор придонеси)
 3. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)
 4. MacedonianBoy (разговор придонеси)
 5. Bjankuloski06 (разговор придонеси)