Предлошка:КатРаспДрж

{{{1}}}0-ти:
 • {{{1}}}0
 • {{{1}}}1
 • {{{1}}}2
 • {{{1}}}3
 • {{{1}}}4
 • {{{1}}}5
 • {{{1}}}6
 • {{{1}}}7
 • {{{1}}}8
 • {{{1}}}9

[[Категорија:Престаноци во {{{1}}}{{{2}}} година|Држави и територии]] [[Категорија:Политиката во {{{1}}}{{{2}}} година| Држави и територии, Распаднати]]

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

УпотребаУреди

{{КатРаспДрж|194|4}} за да добиете Категорија:Држави и територии распаднати во 1944 година

ПоврзаноУреди

 • {{КатНастДрж}} — за држави и територии настнати во дадена година
 • {{Престкат}} — општо за нешта кои престанале да постојат во дадена година