Предлошка:КИС во тек

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба уреди

Оваа предлошка го става предлогот за избрана статија во Категорија:Википедија:Моментални кандитатури за избрана статија.

Поврзано уреди

По затворањето на предлогот, предлошкава треба да се замени со: