Предлошка:Исчезнати села во Полог/doc

Предлошкава е наменета за наведување на глава, страница (или страници) од книгата Исчезнати селски населби и села со променети имиња во Полог на Илија Петрушевски.

УпотребаУреди

Вметнете го следново во текстот кајшто сакате да го ставите наводот, и пополнете барем еден од параметрите.

<ref name="ИСП">{{Исчезнати села во Полог|глава= |страница= |страници= }}</ref>