Предлошка:Исчезнати села во Полог

Петрушевски, Илија (2009). Исчезнати селски населби и села со променети имиња во Полог. Тетово: Здружение „Лешок“. ISBN 978-9989-2507-3-6.

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Предлошкава е наменета за наведување на глава, страница (или страници) од книгата Исчезнати селски населби и села со променети имиња во Полог на Илија Петрушевски.

УпотребаУреди

Вметнете го следново во текстот кајшто сакате да го ставите наводот, и пополнете барем еден од параметрите.

<ref name="ИСП">{{Исчезнати села во Полог|глава= |страница= |страници= }}</ref>