Предлошка:Избран портал

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Примена уреди

Предлошкава става ѕвездичка () во десниот горен агол на порталот како одличје, означувајќи дека порталот е избран портал на Википедија.

Оваа предлошка треба да се става на дното од порталот.

Поврзано уреди