Предлошка:Ејпочекај

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]
  • Ставете {{ејпочекај}} под ознаката за брзо бришење за да го предизвикате бришењето.
  • Можете да додадете и причина за предизвикувањето преку {{ејпочекај|некоја причина}} .
  • Не ја ставајте оваа ознака на страници за разговор, ниту пак на страници кои не се одбележани за бришење.