Edit-paste.svg
Ова е страницата за предложна документација за {{Викифицирање}}.
Не е наменета да се гледа непосредно. Доколку користи променливи, некои врски може да се прикажуваат како прекинати. Не ги променувајте овие променливи со кодови на имиња на страници или URL.
  • Наједноставен начин за поставување на оваа предлошка на статија е копирање и вметнување на
{{Викифицирање}}

на врвот на статијата.

  • Ве молиме не вклучувајте категории.

Синоними (пренасочувања)Уреди

  1. {{Wikify}}
  2. {{Вики}}
  3. {{Викификација}}
  4. {{Викифицирај}}