Предлошка:ВикиПроект Спорт статија

ВикиПроект Филм Оваа статија е дел од ВикиПроектот Спорт, кој има за цел да создаде прегледен и уреден распоред на статиите поврзани со спортот на Википедија. Слободно може да ја уредите оваа статија, а нешто повеќе околу спортските статии може да прочитате прочитате на страницата на проектот, каде што меѓу другото може да се приклучите на проектниот тим и/или да дадете свој придонес на страницата за разговор.

Упатство

уреди

Оваа предлошка пожелно е да се додаде во страницата за разговор на статијата поврзана со ВикиПроектот Спорт.