Предлошка:ВикиПроект Македонија статија

WikiProject Macedonia Logo mk.svg Оваа статија е дел од ВикиПроект Македонија, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за Македонија. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

УпатствоУреди

Ставете го овој шаблон на страницата за разговор на сите статии кои се под доменот на ВикиПроект Македонија. За да го додадете шаблонот, користете {{ВикиПроект Македонија}}.