Предлошка:ВикиПроект Економија статија

ВикиПроект Економија Оваа статија е дел од ВикиПроектот Економија, кој има за цел да создаде детален економски водич на Википедија. Ако сакате да земете учество во проектот, може да ја уредите оваа статија, или да прочитате нешто повеќе на страницата на проектот, каде што меѓу другото може да се приклучите на проектниот тим и/или да дадете свој придонес на страницата за разговор.

Упатство уреди

Ставете ја оваа предлошка на страницата за разговор на сите филмските статии кои се под доменот на ВикиПроект Економија. За да ја додадете предлошката, користете {{ВикиПроект Економија статија}}.