Предлошка:ВикиПроект Астрономски објекти статија

ВикиПроект Астрономски објекти Оваа статија е дел од ВикиПроектот Астрономски објекти, кој има за цел да креира детален водич за астрономските објекти на Википедија. Ако сакате да земете учество во проектот, може да ја уредите оваа статија, или да прочитате нешто повеќе на страницата на проектот, каде што меѓу другото може да се приклучите на проектниот тим и/или да дадете свој придонес на страницата за разговор.

УпатствоУреди

Ставете ја оваа предлошка на страницата за разговор на сите филмските статии кои се под доменот на ВикиПроект Астрономски објекти. За да ја додадете предлошката, користете {{ВикиПроект Астрономски објекти статија}}.