Предлошка:Јс-уметност

Јавна сопственост

Дводимензионалното уметничко дело прикажано на оваа слика е во јавна сопственост во Соединетите Американски Држави и во оние држави кои имаат времетраење на авторските права од животот на авторот плус 100 години.