Податотека:Inhofe holding snowball.jpg

Inhofe_holding_snowball.jpg(480 × 480 пиксели, големина: 20 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Врска до Ризницата Ова е податотека од Ризницата на Викимедија и може да се користи на други проекти. Подолу е наведена содржината на нејзината описна страница.
Заедничката ризница е складиште на слободно-лиценцирани слики и снимки. И Вие можете да помогнете.

Опис

Опис
English: Jim Inhofe holding a snowball.
Датум Направена на 26 февруари 2015
Извор (February 27, 2015). "Inhofe brings snowball on Senate floor as evidence globe is not warming". CNN.)
Автор C-SPAN
Other information
English: To quote the c-span website: "Video coverage of the debates originating from the chambers of the U.S. House of Representatives and the U.S. Senate is in the public domain and as such, may be used without restriction or attribution." Source: https://www.c-span.org/about/copyrightsAndLicensing/

Лиценцирање

Public domain
Оваа податотека е во јавна сопственост во САД бидејќи претставува видеоснимка, кадар или звучен извадок од салите на Претставничкиот дом и Сенатот на САД објавен од C-SPAN. Таквите содржини се дело на сојузната влада на САД и се наоѓаат во јавна сопственост во САД. Погледајте ги авторскоправните и лиценцните парвила на C-SPAN за повеќе подробности.
Ова не важи за расправите на конгресните комисии или други збиднувања на сојузната влада освен погоре споменатите; таквите содржини се слободни само за некомерцијална намена, што ги прави неприфатливи за лиценцните правила на Ризницата.

Описи

Опишете во еден ред што претставува податотекава

Предмети прикажани на податотекава

прикажува

Историја на податотеката

Стиснете на датум/време за да ја видите податотеката како изгледала тогаш.

Датум/времеМинијатураДимензииКорисникКоментар
тековна13:31, 28 април 2017Минијатура на верзијата од 13:31, 28 април 2017480 × 480 (20 КБ)ArniDagur{{subst:Upload marker added by en.wp UW}} {{Information |Description = {{en|Jim Inhofe holding a snowball.}} |Source = https://www.washingtonpost.com/news/the-fix/wp/2015/02/26/jim-inhofes-snowball-has-disproven-climate-change-once-and-for-all/ |Author...

Податотекава се користи во следнава страница:

Глобална употреба на податотеката

Оваа податотека ја користат и следниве викија:

Метаподатоци