Мохамад Реза Ескандари

Мохамад Реза Ескандари е министер во владата на Иран. Тој е шеф во Министерството за земјоделство.

Mohammad-Reza Eskandari.jpg

ПоврзаноУреди

Надворешни врскиУреди