Малпенза Експрес

Просторот помеѓу железничката станица и терминалот

Малпенза Експрес е италијанска железничка линија помеѓу аеродромот Милано Малпенза и станицата Милано Кадорна. Линијата сообраќа на секои 30 минути и целото патување трае 40 минути.

СтанициУреди