Кусар (округ)

Кусар е административен округ во Азербејџан.

Кусар
Местоположба
Население (2006 ): 85,000
Површина (sq. km.): 1,542
Религија Ислам
Поштенски број: AZ3800
Повикувачки број: 0138
Гл. град: Кусар

ПоврзаноУреди