Купи ме е втор студиски албум на групата Т.Б. Трачери. Тој е снимен 2003 година во кино "Фросина" во МКЦ. Снимател е Ален Хаџи-Стефанов(jazz radio). Издаден е под "Трач Рекордс".

Список на песни уреди

 • 1 - Ит кејм фром аутер спејс
 • 2 - Танга
 • 3 - Чекам чериш
 • 4 - Камон тинејџ лавер гирл
 • 5 - Со камшик твој
 • 6 - Лето
 • 7 - Вивиен Вествуд
 • 8 - Динг донг
 • 9 - Оскар Вајлд
 • 10 - Овца на телефон
 • 11 - Ќерка
 • 12 - Вампира
 • 13 - Фризер
 • 14 - Ќе ме најдеш
 • 15 - Сакам те
 • 16 - Низбрдо
 • 17 - аутро