Крамп (остров)

Островот Крамп е остров во близина на североисточниот брег на островот Антигва. Островот зафаќа површина од само 20 хектари и е сместен југоисточно од островот Гвана во заливот Мерсес Крик, во близина на градот Ситонс.

Надворешни врскиУреди

Координати: 17°06′30″ N; 61°43′07″ W / 17.1083° N; 61.7186° W / 17.1083; -61.7186