X217MKD.jpg

en-4 This user speaks English at a near-native level.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
de-3 Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse.
sr-3Овај корисник врло добро говори српски језик.
hr-3 Ovaj korisnik vrlo dobro govori hrvatski jezik.
Лого на Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип
Овој корисник е член на проектот УГД 2013ВоведУреди

УГД ФИ ШТИП

Поднаслов 1Уреди

xzit bold

Италик 2Уреди

x217 italic

БолдИталик 3Уреди

xzittb

Ненумерирани 4Уреди

  • deepfear
 • xzit
 • bAzz
 • j0ker
 • Ethan Hunt
 • Arch

Нумерирани 5Уреди

 • deepfear
 1. xzit
 2. bAzz
 3. Ethan Hunt

Линкови 6Уреди

Математиката и физика се два најтешки предмети
За време на Втората Светска Војна
Факултетот за образовни науки во Штип

ОписУреди

Ова е доста