• Повеќе информација тука.


ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
FLAMURI I MAQEDONISË GREKE DHE I GREKO-MAQEDONËVE
ЗНАМЕТО НА ГРЧКА МАКЕДОНИЈА И НА ГРЧКИТЕ МАКЕДОНЦИ
mk-1Корисникот почетнички зборува македонски.