Овој корисник живее во Бугарија.
bg За този потребител българският е роден език.
mk-3Корисникот напредно зборува македонски.

Секој да се дефинира како сака, но не сакам да има конфликти меѓу бугари и македонци. За мене македонците остануваат блиски до бугарите по потекло.

За создавање

уреди

Невработеност во Бугарија (bg)

Бели луѓе

уреди

Бели луѓе во Ангола (en)  • Бели луѓе во Аргентина (bg)  • Бели луѓе во Боцвана (en)  • Бели луѓе во Бразил (bg)  • Бели луѓе во Демократска Република Конго (en)  • Бели луѓе во Доминиканска Република (en)  • Бели луѓе во Замбија (en)  • Бели луѓе во Зимбабве (bg)  • Бели луѓе во Кенија (en)  • Бели луѓе во Куба (bg)  • Бели луѓе во Мексико (bg)  • Бели луѓе во Намибија (bg)  • Бели луѓе во САД (bg)  • Бели луѓе во Јамајка (en)  • Бели луѓе во Јужноафриканската Република (bg)

Наталитет

уреди

Наталитет во Белорусија (bg)  • Наталитет во Германија (bg)  • Наталитет во Израел (bg)  • Наталитет во Ирак (bg)  • Наталитет во Иран (ru)  • Наталитет во Италија (bg)  • Наталитет во Казахстан (bg)  • Наталитет во Полска (bg)  • Наталитет во Русија (bg)  • Наталитет во Србија (bg)  • Наталитет во Турција (bg)  • Наталитет во Украина (bg, uk)  • Наталитет во Унгарија (bg, hu, ru)  • Наталитет во Финска (bg)  • Наталитет во Чешка (bg)  • Наталитет во Шпанија (bg)  • Наталитет во Јордан (bg)