en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
mk-0 Корисникот воопшто не разбира македонски.

Мојата матична Википедија на англиски јазик.

Мојата корисничка страница на англиската Википедија.

На жалост јас не зборувам или пишувам на македонски.