Nvlado
Flag of Serbia.svg Овој корисник живее во Србија.
Panslav.PNG Корисникот е приврзаник на панславизмот.


Моето име е Владимир „Хари” Нимчевиќ, живеам во близината на Суботица, Србија, матурирав и сакам да ја учат историјата на Нови Сад. Имам сочувство кон Македонците, македонскиот јазик, култура и историја. Се извинувам за мојот македонски јазик.

Мала модификација на некои статииУреди


Мојот вебсајтУреди