Корисник:M4r51n/песок

Социјален центар „Дуња“ - социјален центар во Скопје, отворен на 6 октомври 2016. Членовите на Левичарското движење „Солидарност“, Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ), Младинската организација „Мугра“, групи и поединци...............