250px

en-4 This user speaks English at a near-native level.
mk-3Корисникот напредно зборува македонски.
it-2 Questo utente può contribuire con un italiano di livello intermedio.
Лого на Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип
Овој корисник е член на проектот УГД 2013


ВоведУреди

Математиката и физиката се најтешки
за време на втора светска војна

Наслов 1 од 2Уреди

aaaaaaaaa
aaaaaaa
aaaaaaaa

Наслов 2 од 2Уреди

  • ime i prezime
    • anko
    • sanko

ОписУреди

  1. nesto
    1. zasko