Портрет пред ДАРМ во Скопје
ДОБРЕ ДОЈДОВТЕ НА МОЈАТА СТРАНИЦА!

Здраво. Јас сум Емилија Јордановска архивист во ДАРМ, со задоволство ја завршив обуката на вики-жени и имам напишано статии од историјата и архивистиката. Имам желба и понатаму да пишувам статии и би ми било мило доколку некој кој сака или се интересира да пишува на овие тематики да ме контактира за совети и да имаме успешна соработка.

Портрет со моето второ јас
Раководење со кориснички права