Категорија:Хиперџинови од типот M

Хиперџиновите од типот М се хиперџинови со (сјајна класификација 0) и ѕвезди од спектрален тип M.

Страници во категоријата „Хиперџинови од типот M“

Оваа категорија содржи само една страница.