Категорија:Предлошки за заштитување

Овие предлошки немаат заштитен ефект. Тие само соопштуваат дека одредена страница е заштитена. Се ставаат на страници откако биле заштитени од страна на администратор и треба да се отстранат откако ќе заврши заштитата.