Отвори го главното мени
Местоположба во Азербејџан.
Водопади во Кабала
Езеро во Кабала

Кабала, Кебеле или Гебеле (азерски: Qəbələ) — округ во Азербејџан. Административен центар е градот Кабала.

ПоврзаноУреди