IN Magazin (www.inmagazin.mk Архивирано на 22 април 2012 г.) - независен македонски портал основан во март 2012 година.

In Magazin
Податотека:In.png
URL http://www.inmagazin.mk/
Комерцијална?Да
Тип на место Портал
РегистрацијаИзборна
Достапни јазици:Македонски
Сопственик
Создавач Дарко Лазаревски
Марјан Лазаревски
Дејан Петковски
Дарко Стоилевски
Пуштенајануари 2005
Моментален статусАктивна