Знаме на Свети Вартоломеј

Знамето Свети Вартоломеј, официјално е знамето на Франција, но неофицијално населението го користи локалното знаме на (грбот на Свети Вартоломеј на бела основа).

Знамето на Свети Вартоломеј

Поврзано

уреди