Зеленград (појаснување)

појаснителна страница

Зеленград може да се однесува на следниве места:

  • Зеленград — село во Општина Пробиштип, североисточна Македонија
  • Зеленград (Месоврахо) — село во Општина Нестрам, Костурско, Егејска Македонија
  • Зеленград — село во Општина Обровац, Далмација, Хрватска

СличноУреди