Закатала (азерски: Zaqatala) — административен округ во Азербејџан. Главен град на округот е градот Закатала.

Закатала

Општина: Закатала
Височина: 500m
Население: 115,000
Map of Azerbaijan showing Zaqatala rayon
Map of Azerbaijan showing Zaqatala rayon

Поврзано уреди