ЖС „Клисура“

Железничката станица „Клисура“железничка станица во Република Македонија, со следниве географски координати: СГШ 41o 23' 32'', ИГД 22o 19' 03''.

ЖС „Клисура“
Општи информации
Координати41°23′33.77″N 22°18′53.86″E / 41.3927139° СГШ; 22.3149611° ИГД / 41.3927139; 22.3149611
Колосеци2